-

Idag har förresten jag och Mikael varit tillsammans i 14 månader. Grattis till oss!

Älskar dig hjärtat mitt!


PUSS
på dig
 / Din Hannah..

20 Oktober 2008

Godkväll!
Dagen har varit helt okej, började skoldagen med ULS och duskution angående kärnfamiljerna i framtiden, finns de då kvar. Många trodde som jag, att de alltid kommer att finnas kvar, aldrig dö ut. Men det fanns vissa som trodde att de i framtiden inte skulle finnas några såkallat kärnfamiljer. Sedan gick jag, Kamph och Linnea och fotograferade oss, deras foto blev jättebra medans mitt eget blev ett big NO! Får de ju hemskickade, men får nog tyvärr skicka tillbaka de sen igen.

Resten av dagen var väl sisådär okej, den flöt på rätt så bra..

Eftermiddagen har vi ägnat åt att packa, packa och åter packa. För i övermorgon, alltså på onsdag sitter vi i värmen i Egypten vid den här tiden och har badat, packat upp och ätit gott. Ett stort MYS på det alltså, det ska bli så himlans skönt att bara ta det lungt, inte bry sig om att gå upp tidigt, inga läxor, verkligen underbart ska det bli.

Kommer sakna folk här hemma något så extremt mycket, mest Mikael skulle jag nog tro. Men som mormor säger, det är bra att vara ifrån varandra ibland, för då får man känna av att man verkligen saknar varandra och så kommer det bli jättekul när man träffas sen igen, när man kommer hem.
Det längsta vi varit ifrån varandra har varit 9 dagar som mest då, och nu ska jag vara borta i 14 dagar, men det ska nog gå bra, det måste det göra. Kommer spillas tårar, men men..

Nu ska jag göra något annat.

PUSS
Hannah Helldén.

GRATTIS!

¨
Grattis älskling! (imorgon)


17 Oktober 2008

Godkväll!
Jag vet om att jag varit usel på att uppdatera denna veckan, men det har helt enkelt inte hänt så mycket som varit intressant nog att hamna på min för övrig tråkiga blogg. Ja, det är just vad jag tycker.. att min blogg är tråkig, designen är heltrist, men jag vill inte ändra den för jag vet inte hur jag vill ha det. Så det får vara som det är tills vi kommer hem från Egypten iallafall. Idag är det 5 dagar kvar tills vi åker till solen och värmen, och jag har inte ens börjat packa eller tagit fram saker jag ska ha med mig till Egypten, har bara så smått börjat skiva en liten packlista.

Egentligen borde jag plugga nu, men jag orkar inte.. Har ingen ork för det, men får väl plocka fram matteboken snart ändå..


Om 4 minuter börjar Idol, som jag tänkt kika på.. Men antagligen blir det inte så eftersom jag har annat (viktigare) saker att göra.

Veckan har varit helt okej, skolan har gått bra och vi har haft lagom mycket att göra. Jag har också fått tillbaka min moppe denna veckan, vilket kostade ... gratis :) eftersom de inte hittade något fel att laga på den :/

Helgen är också redan planerad, dagen spenderades tillsammans med min familj, morgondagen ska spenderas med min andra "familj" (mikaels familj) då Mikael fyller 18 år imorgon (gamling), kalas, tårta och så. Mys på det!
Söndagen vet jag inte än vem jag ska spenderade den med eller vad som händer, antigen blir det Skegrie eller Lund, men det återstår att se.

Nu ska jag inte skriva mer, utan plcoka fram min matte bok och studa lite.. Älska matte.....Not!

Hah.

PUSS.
Hannah Helldén.

13 Oktober 2008

Hej alla glada!
Idag är det Måndag, första dagen på en ny vecka.
En vecka som snart kommer att vara över igen lika snabbt som den började.

Dagen har väl varit sådär (morgonen var bäst, då jag vaknade med älsklingen bredvid mig)
kännt mig ovanligt trött och slutkörd idag, vet inte alls vad det är.
Helgen har ju varit relativt lung, så borde vara utvilad.
Men är tyvärr så är fallet inte alls så!

Första lektionen idag var ULS med Martin, där vi hade prov, det gick väl sådär,
svarade på det mesta men vet inte om det är rätt. När man var klar med provet fick man gå,  
så tjugo i 9 var jag ute ur klassrummet igen och då fick jag reda på att vi inte hade någon musik idag,
för vår lärare skulle iväg,
så hade håltimme ända från 8.40 till 12.40.... DRYGT!

Så när de andra i klassen som tillhörde en annan grupp (drama) hade gått till sin lektion så gick jag och Mikaela ner i media där jag skrev mitt "4 x hälsa" till Pia som skulle varit inlämnat för 2 eller 3 veckor sedan :)
Så nu var iallafall det gjort..

Sen var det lunch, matte och efter det var det idrott..

Dagens uppgifter på idrotten var att göra samarbetsövningar,
samarbetsövningar tillsammans med BP08A.
Vilket inte gick så bra eftersom vissa inte kunde sammarbeta (F.W) ,
men jag och Kamph gjorde det bästa utav situationen och fortsatta ensamma,
vilket också gick superbra! Tack Kamph! :)

Nu ska jag sträcka mig efter min bok och läsa lite.
Kommer kanske ett inlägg till senare ikväll, vem vet!

PUSS
Hannah Helldén

11 Oktober 2008 - efter städningen, långt efter...

Goddag!
Nu har jag dammat, möblerat om, dammsugit, duschat, klätt på mig, sminkat mig och mina vänner har kommit. Så nu ska vi ner och laga middag, umgås och snacka tjejsnack. Vid halv 8 ska vi bege oss ner till stan.

Skriver ett inlägg när vi kommer hem, om jag orkar.!

Hej Hopp!

PUSS
Hannah Helldén

11 Oktober 2008 - innan städningen!

Godmorgon eller godmiddag är det nog. Klockan närmar ju sig lunch, så det andra alternativet passar bäst in då.

Vaknade vid 8 idag, men gick inte upp ur sängen för det, utan tog och läste lite i min bok, efter vad jag tyckte var en liten stund så började magen att kurra och jag bestämde mig för att lägga ifrån mig boken och gå ner och äta något. Men till min förvåning så hade jag läst ungefär i 2 timmar och ungefär 150 sidor, tro det eller ej, 150 SIDOR!
Boken jag läser heter "Vatten melonen" och är verkligen jättebra (tack emma, för det underbara boktipset)

När jag skrivit klart här ska jag plocka undan och dammsuga på mitt rum, vilket verkligen behövs! Ska jag ha nattligt besökt inatt också (Pära, Nathalie Persson) och då måste det ju se ordentligt ut!

Nej, nu skag inte skriva mer för stunden utan kommer tillbaka när jag städat färdigt. Ses sen igen!

PUSS
Hannah Helldén


Älskar mig själv och livet jag lever.. Är det egoistiskt.?

Jag har kommit fram till en sak och det är att jag verkligen älskar mig själv och det liv jag lever.
Nu menar jag inte att allt är perfekt, men det är ungefär just precis som jag vill att det ska vara.

5 +
- Jag älskar mitt utseende (kunde förbättrats lite)
- Älskar min familj och mina underbara vänner
- Har stabilt förhållande (med bästa killen i universum)
- Skolan funkar bra
- Mitt rum börjar sakta men säkert se ut som jag vill, som det gör på bilden jag har i mitt huvud.

Jag är verkligen nöjd med de valen jag väljer och de vägar jag väljer att gå, mitt humör är på topp nu och jag mår extremt bra, känner mig verklige super glad. Helt utan anledning!


Bild som jag fotade med min (dåliga) kamera under en båtresa
 med min morbrors båt i somras.


Visst finns det några minus i mitt liv, men inte allt lika många som det finns plus...

Ooh, vad jag är glad.

Puss på er, underbara läsare.
Även fast ni är få, så är ni de underbaraste och bästa!


 / Hannah Helldén.

10 Oktober 2008 - 12 dagar kvar!

Godkväll.
Om 12 dagar är jag i Egypten, välkommen värmen och solen. Ska verkligen bli underbart med sol och bad och shopping dagarna i ända. Kommer bli underbart och jag kommer att bli så vackert brun, som jag verkligen längtar efter att bli. Mums!

Dagen har varit helt okej, bara 3 lektioner idag, 8-12, skönt. Efter skolan följde jag med Linnea till frissan och gav lite råd till hur hon skulle klippa sig, blev verkligen snyggt till slut. Riktigt vacker blev hon, eller vackrare heter det ju!

När hon var klar där hämtade jag min syster och sedan stack vi hem, medans hon kollade på tv så pluggade jag lite matte, älskar verkligen matten just nu, just nu förstår jag den iallafall.. När mamma och Julle-Bulle sen kom hem så stack vi till stan för att handla lite mat och presenter till folk som gifter sig imorgon, och barn som ska ha kalas imorgon.

Men jag ska inte på något utav det utan jag ska spendera kvällen tillsammans med två underbara flickor, Linnea och Nathalie Persson aka Pära. Först ska vi laga mat och så, efter det ska vi såklart äta maten, sen blir det nog lite singstar innan vi beger oss ner till stan och bian, där vi ska se Patrik 1.5 som börjar 21.00 på Grand. Efter filmen ska Pära sova hos mig, massa snack och fniss där alltså! Haha, mys!

Söndagen ska även den spenderas tillsammans med familjen, då mamma, jag och mina småsyskon ska in till Malmö och hälsa på Björn som sitter och tatuerar på Tattoo mässan som äger rum nu i helgen på Nöjesteatern, eller ja, där brevid iallafall.. Ska kanske pierca mig där också, i överläppen precis som jag hade innan. Snyggt snyggt!

Kanske ska jag umgås med Mikae på kvällen, men det är inte bestämt än så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag avsluta detta blogginlägget och påbörja ett nyss så småningom.

Puss och Kram,
Hannah Helldén.


9 Oktober 2008

                                                                              Hej Bloggen!
Dagen har varit helt okej, vaknade imorse vid halvsju och beslutade mig för att gå upp och ta mig till skolan.

Första lektionen var engelska, och vi redovisade låten vi översatt, och det gick faktiskt väldigt bra, mycket bättre än jag trodde att det skulle.

Även om min redovisning gick bra så var Linneas ändå roligast. När hon skulle skriva anledningen till varför Paul McCartney skrev låten "Let it be", hon sa att det fanns två anledningar och att den första vara att han "saknade sin mamma som hette Mary (Mother Mary), och den andra anledningen var att han skrev låten om John Lennons son, Julian. Men eftersom John inte tyckte om det, så döpte Paul om låten till Hey Jude".. Och just som hon sagt Hey Jude, så skrek hon "Men, vänta, det var ju en helt annan låt".. Verkligen skit kul var det och jag skrattade nog säkert i 10 minuter.

Andra lektionen var matte, där jag jobbade flitigt som alltid annars. Jag tycker verkligen om matten just nu, eftersom jag nu förstår mig på den :)

Och sen efter matten så hade vi 2h och 45min hål, verkligen skit drygt. Så jag och Linnea åkte hem till henne och lagade god lunch till oss istället.
Stekt kycklingfilé, pommes och sås. Verkligen mums på det!

När vi sedan började igen, kl 13.00 så hade vi mentorstid/klassråd i ungefär 30 min och sen var skoldagen slut,
men inte för mig, och de andra i mångfaldsgruppen som skulle på möte kl 15.15.

Under hålet mellan mentorstiden/klassrådet och mångfaldsmötet så mötte jag Älsklingen min i trappen påväg upp.
Så stannade och pratade med honom en stund, alltid trevligt. Också första gången vi står och pratar mer än 1min sen vi började skolan, tro det eller ej.

När jag sedan kom hem så har jag inte gjort något speciellet, mest tagit det lungt.

Och nu ska jag inte heller göra något speciellt, kanske läsa lite eller kolla en film.
En sak är iallafall säker, jag ska prata i telefon med Älsklingen min senare ikväll.
(om han lyckas komma ihåg det vill jag säga)

PUSS.
Hannah Helldén






















8 Oktober 2008

Hej!
Idag har jag varit hemma från skolan, vaknade runt 7 imorse( i älsklings famn) och mådde jätteilla och hade en hemsk huvudvärk så jag beslutade mig för att stanna hemma från skolan idag.
Ringde mamma på jobbet 8.30 och bad henne att sjukanmäla mig, så det sa hon att hon skulle göra.
När jag pratat med mamma gick jag och lade mig igen och sov ett par timmar, när jag vaknade igen stod klockan på 12.10, illamåendet var borta men huvudvärken var fortfarande kvar, verkligen typiskt tyckte jag.

När jag äntligen vaknat ordentligt så bredde jag mig ett par mackor och pratade lite med Jannicke samtidigt som jag åt min frukost/lunch. Och när jag gjort det så började huvudvärken, sakta med säkert försvinna.
Och nu mår jag nästan helt bra, förutom lite ont i nacken, som jag alltid envisas med att få när jag är sjuk :S

Tror att jag snart ska ringa min mamma och kolla hur det är med dem, älskar verkligen henne!

Om 14 dagar har jag precis kommit fram till hotellet vid den här tiden, och har på mig shorts och linne medans ni går i långbyxor och tjocka jackor, haha på det. Och där kommer jag att vara i 14 underbara dagar tillsammans med min mamma, Björn, mummu, Maija, Julius och vår kusin Sofia, såååå skönt det ska bli! Sol och bad dagarna i ända!

Du betyder något så extremt mycket för mig!



PUSS
Hannah Helldén


RSS 2.0