26 Juni 2008

Nu är Finlands resan bokad (v.30),
nu när jag tänkt över saken så ska det bli riktigt trevligt att åka till Finland och mina underbara kusiner :)
Kanske lär min syster dem ett eller två ord på svenska igen.
Jag ska också med hjärtat och hans familj till småland, Mys på det!

Nej. nu ska jag vara social. Vi hörs när jag har tid.

Puss Hannah Helldén.

Resa eller inte?

Pratade precis med mummu, och hon sa att det fanns möjlighet att vi åker till Finland den 6 Juli, alltså nästa Söndag, Söndagen vecka 28.

Men jag vill inte åka dit, känner inte alls för det. Känns inget kul alls när jag inte kan prata någon finska själv, när de andra för en diskution. När jag bara sitter där och lyssnar och får fråga mamma eller mummu vad de sa och sedan inte kunna svara, hur kul är det liksom.. På en skala? :/

Så om det blir att vi åker så kommer, så kommer nu på Söndag vara den ända möjliggheten för mig att träffa Mikael innan vi åker, eftersom han jobbar på vardagarna och inte orkar umgås då. Visst vi kanske hinner umgås Fredagen innan vi ska åka, men sedan kommer vi inte träffas på 7- 14 dagar, inte alls kul! Kommer sakna honom något extremt, och inte alls må bra, eller jo visst kommer jag må bra, men jag kommer bara tänka på Mikael heela tiden!

Och sen ovanpå allt så har Mikaels mamma frågat mig om jag vill följa med de till Småland en vecka antingen vecka 28 elr 29. Men om det är v, 29 så kan jag inte om vi inte kommer hem innan Lördagen för då ska jag passa Emil och Eddie, usch vilken röra. Jag vet inte hur jag ska göra?

Jag vill verkligen följa med till Småland, inte bara för att få vara med Mikael men jag känner inte alls för att åka till Finland iår...

Jaja, nu ska jag iallafall byta om och snart ska jag bege mig till jobb och tjäna lite pengar :)

Mummu ska föresten ha sitt internet idag, så jag kan inte skriva mer idag.. Hörs om ett par dagar!

Puss Hannah Helldén!




Mikael, jag älskar dig något fruktansvärt mycket. Du betyder så otroligt mycket för mig! Älskar dig så att det nästan gör ont! ´<3<3<3<3<3<3

20 Juni 2008

20/6 var det midsommar som firades med familjen Bruun och deras släkt. Bland andra Maries föräldrar och Peters mamma, mkt trevligt folk.

Dagen började med att jag vaknade upp i Mikaels famn här hemma hos mig och snart efter vi ätit frukost och klätt på oss så begav vi oss på en vääldigt jobbig cykelttur till Skegrie där vi skulle fira midsommar. När vi kom hem till honom så var det full rulle hemma hos dem, majstången skulle resas, kakor bakas, välkomstdrink blandas och gräslök klippas.

Jag hjälpte Marie med drinken och med kakorna och Mikael gjorde massa annat, ute i trädgården var Peter och Emma i full gång med att resa och klä majstången medans Emmas pojkvän Hemrik var och handlade något.

Vid kvart i fyra gick jag och Mikael och duschade då alla förberedelser var klara. När vi hoppat ur duschen och klätt på oss våra finkläder så började gästerna kommma. När alla väl kommit så var det dags för välkomstdrink och mingel med de nykomna gästerna.. Efter vi hälsat på alla satte vi oss vid bordet och fikade och pratade lite allmänt.

När det väl var gjort så började dagens höjdpunkt, lekarna :) Det gick väldigt bra för Miakel och Mig, men när det var dags för frågesporten med frågorna från spelet "Mellan tummen och pekfingret" så gick det inte så värst bra, men vi kammade ändå hem andra platsen, mkt bra jobbat om jag själv får säga det.

Senare mot kvällen åt vi middagen, potstis och sill, som var mycket gott. Undertiden som vi åt så sjöng vi lite snaps visor och andra sånger samtidigt som Mikaels morfar spelade på sitt dragspel.. Vid midnatt gick jag och Mikael och la oss, efter en dag full med trevligheter! Alltså en lyckad dag, eller vad säger ni?



Men inte nog med att det var midsommar så var det Mikaels och Min 10 månaders dag. 10 underbara månader med både motgångar men ändå flest medgångar. Du är en underbar människa älskling och du betyder så otroligt mycket för mig Mikael Bruun!

Tack så hemst mycket alla som var med och förgyllde midsommaren  den 20 Juni 2008!!!

Puss och Kram Hannah Helldén.

15 Juni 2008

Två dagar sen slutade jag 9an, det var hemkt!

Igår när jag körde till jobb så funderade jag på om det skulle bli mkt att göra på jobb och kom fram till att det inte skulle bli så mkt att göra, att det skulle bli en lugn kväll.. men tji fick jag, vi hade skitmkt att göra, exakt hela kvällen och tillslut var väntetiderna på en halvtimma, shit en halvtimme på en Pizzeria och då hade klockan inte hunnit bli sex ännu. Men visst gick det bra ändå, jag, Patrick och Robert fixade det finemang.

När vi stängde klockan tio så körde jag hem till Mikael där jag övernattade till idag, mys på det! Vi har inte gjort något speciellt... Bara umgåtts och spelat kort! Vi åt också tårta, mums.. eftersom det är Bessie's födelsedag idag, grattis på dig underbara vovve :)

Imorgon ska jag jobba, och på Tisdag med.. Trevligt :) Och på Onsdag ska jag äntligen inhandla min efterlängtade cykel om min kära pappa har lust att köra mig till Biltema i Malmö efter han jobbat :) Får prata med honom imorgon!!

Här kommer lite bilder från senaste veckan i skolan... Senaste och sista veckan på Liljeborgskolan för min klass, 9:1D.



Linnea, Hannah och Veronikas baksida ;)


Kajsa, jag älskar dig! (i grå klänning)




Puss Hannah Helldén.

14 Juni 2008

Godmorgon! Nu är det sommarlov och nu har jag averkat min sista termin på Liljeborgskolan. Sorgligt, men tyvärr så är det så. Gårdagen innehöll massor utav gråt och tårar, jag ville verkligen inte gå ifrån Liljeborg, faktiskt inte. Jag ville bara stanna där och krama alla lärare, men tyävrr så kunde jag inte det..

Avslutningen gick jättebra och sångerna lika så, vet inte allt hur det lät, men alla sa att det lät bra så får väl tro på det. Det var en underbar sista avslutning och alla som sjöng var jätteduktiga. Efter svslutningen var slut i hörsalen så gick vi till vårt gamla kära B11 för en sista gång för att få våra betyg och gråta en skvätt. Mina betyg var väl rätt hyfsade, så jag är nöjd. 

Efter vi kramats med alla lärare och de andra i klassen så gick jag, Linnea, Frida, Kajsa och Bea och åt Pizza på Arena, som också är mitt jobb :) 

Där jag föresten ska jobba i eftermiddag, tillsammans med Robert och Patrick, vilket antagligen kommer gå jättebra.. Emma ska på bröllop och Balle är på bröllop! Så vi får klara oss själv, men det kommer gå bra.. 

I Onsdags hade vi lärar middag, det var trevligt och efteråt så var det disko i hörsalen, mkt trevligt.. Så här kommer lite bilder från kvällen...

    





Puss Hannah Helldén.  

10 Juni

Hejsan Bloggen!
Idag är det Tisdag, första  dagen efter våran långhelg.

I Torsdags var jag på en mycket trevlig studentfest, med Linnea, som innehöll mkt händelser, ni får inte missförstå mig. Alltså det hände inget mellan mig och Linnea, men mellan andra gäster, mer behöver jag inte säga...
...För ni som behöver veta, vet redan det!

Helgen har varit mycket bra och jag har fått en hel del sol :)
I Fredags hade vi kalas för min lillasyster, trevligt trevligt!
Massor utav paket fick hon. Som hon verkligen uppskattade!

I Lördags innan jobb så var mamma, jag och mina syskon ute i Albäck och firade mammas vän Ulli,
som tagit examen. Lite vid tre körde jag därifrån och mötte Emma i stan och tog en glass innan jobb sedan bar det av till jobb där det inte var så mkt att göra.. Inte alls som det brukar vara på Lördagar, snarare som en mkt bra Måndag, alltså i mängden pizza! Efter jobb kom Älsklingen till mig och han bodde hos mig till igår. Alltså har det varit en underbar helg! :)

Idag var det inte så mkt att göra i skolan, mest prata lite betyg och städa skåpen. Vi har också tränat med kören som ska medverka på skolavslutningen, på fredag (fredagen den 13, hur kan de bara göra så mot oss?)
Och äntligen fick vi Linneas resultat på Matten, hon fick godkänt! Vilket var mkt bra, iallafall för min del. Så slipper jag vara ensam till hösten på den stora hemska skola, Söderslätts gymnasiet! Men visst är jag också glad för hennes egen skull, eftersom är en mycket underar vän som jag älskar något extremt, som jag utan tvekan skulle ta en eller två kulor för!

Efter skolan var försesten jag och Linnea och badade på Dalabadet, där vattnet var mycket varmt....... NOT! Men det var helt okej för oss, det var också lågvatten som jag aldrig sett förut!

Imorgon är det utklädnad och jag, Linnea och Frida ska vara luffare/uteliggare ;)

Nej, nu ska jag inte blogga mer för idag.

Puss, Hannah Helldén.


Kärlek



Från vänster: Imre, Saga, Alexandra, Pär och sittandes utanför bilden är Noah!



Imre och jag på Pärs och Alexandras bröllopsfest!



Hejsan.

Sitter här nu och ska strax gå och lägga mig, har precis pratat med min underbara mamma i telefon en stund.
Kom hem från min underbara pojkvän för en liten stund sen, stackare, säger jag bara. Febern bara steg!

Imorgon är det skolan som gäller och No prov, vilket antagligen kommer att gå helt okej.
Och senare på kvällen så ska jag på Linneas syster Julias studentfest som hon firar tillsammans med sin pojkvän Mathias som båda tar studenten i år, Julia idag och Mathias imorgon. Grattis till er båda!!! :D

Nu ska jag sova, måste vara laddad inför imorgon!

Puss Hannah Helldén.


Hero!

Älskar verkligen denna låten,
den är bara så underbar! :)



Enrique Iglesias - Hero


Would you dance
if I asked you to dance?
Would you run
and never look back?
Would you cry
if you saw me crying?
And would you save my soul, tonight?

Would you tremble
if I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
for the one you loved?
Hold me in your arms, tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.


Would you swear
that you'll always be mine?
Or would you lie?
would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.


Oh, I just want to hold you.
I just want to hold you.
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care...
You're here tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by your forever.
You can take my breath away.

I can be your hero.
I can kiss away the pain.
And I will stand by you forever.
You can take my breath away.
You can take my breath away.

I can be your hero!


Älskar dig Mikael!


4 Juni 2008 / och man såg verkligen att de var lyckliga och älskade varandra!

Hejsan kära läsare!

Jag vet att jag inte skrivit på mycket länge, men det är så att jag tyvärr inte haft tid för det :(
Men nu har jag, sitter här nyduschad och färdig att gå till skolan, som börjar kl 8.
 

Helgen har varit underbar!
I fredags efter skolan åkte jag, min kära pappa och Jannicke till Malmö
och inhandlade skor som vi skulle ha på oss i Lördags på bröllopet vi var bjudna till.
När vi var fördiga där så körde de mig till centralen och jag tog tåget till Helsingborg och mina älskade tvilling kusiner, Amanda och Alexander som i mars fyllde 3 år.
Väl framme på Knutpunkten som stationen i Hbg heter, så hämtade min faster mig och vi körde hem till dem.
Direkt när vi öppnade dörren hem till dem stod Alexander i hallen och skrek: HANNAH! Jag blev verkligen glad och efter en stund var busandet igång på riktigt, vi hoppade på deras studsmatta och de visade mig glatt allt de kunde och inte kunde ;) Efter maten och när barnen gått och lagt sig så kollade jag och de vuxna på TV.

På morgonen sen dagen efter, alltså lördagen den 31 maj blev jag väckt kl 9 av Amanda som sa till mig att det var dags att vakna, att jag inte fick sova längre. Sedan lekte jag lite med barnen och lite senare duschade jag, när vi sedan ätit frukost så var det dags att åka den korta vägen till Flyinge utanför Lund där bröllopet skulle äga rum. När vi kom dit var klockan ungefär kvart i ett och alltså 15 minuter kvar till det var dags :) Vi gick in i kyrkan och satte oss på våra platser och strax började musiken ljuda och Alexandra och hennes pappa kom ingående... Och vilken vacker klänning hon hade, den var verkligen underbar!!! När de gått fram längs mittgången och kom fram till altaret stod redan Pär, den blivande maken och Alexandras dotter Saga från ett tidigare förhållande och hennes son Noah från samma tidigare förhållande...

Bröllopet var vackert och man såg verkligen på dem att de var lyckliga och älskade varandra, man blev verkligen själv lycklig av att se dem där framme!

Efter bröllopet var det bröllopsfest. verkligen trevligt må jag säga! :) Då fick man också tid att prata med de äkta makarna och kramas med dem :) Pär är ju faktiskt min farbror och därför fick han lite extra kramar, har verkligen saknat honom eftersom jag inte träffat honom på ungefär tre år, då vi träffades på en släktträff i Åhus.

Och Pärs och Alexandras son, måste bara berätta om honom. IMRE, en 14 månader gammal liten kille :)
underbart söt liten kille!

I Söndags körde jag ut till Mikael och umgicks, det behövdes faktiskt, hade verkligen saknat att krama och pussa på honom, han, min älskade pojkvän som jag älskar så enormt mycket! Måste nog umgås med honom snart igen..
Ska nog ta och ringa honom i eftermiddag, efter jag slutat skolan och kolla hur det är med honom..

Nej, nu ska jag inte skriva mer för denna gången..

Puss Hannah Helldén.

(tyvärr så har jag inga bilder från bröllopet, men kanske kan få några av pappa senare idag om jag sticker dit)



detta är då skorna jag köpte i fredags. .

RSS 2.0