25 December 2008

Hejsan Hoppsan!
Nu är julen över och jag är jättenöjd med mina julklappar, mycket nöjd!
Jag fick:
- Presentkort på Gina Tricot, 1300 kr.
- Presentkort på Åhléns, 700 kr.
- Presentkort på Vero Moda, 300 kr.
- SingStar: ABBA.
- 200 kr.
- Böcker.
- 2 par halsband.
- 1 ring från älskling, 1 ring från moster.
- Strykjärn.
- Godis och choklad.
- Eva & Adam box, Fyra födelsedagar och ett fjasko + hela tv serien.

Julen firade jag uppe hos farfar, tillsammans med pappa, Jannicke, Petra, Jocke, Amanda, Alexander, Kristel, farfar och hans nya Monika, väldigt trevligt folk. Maten var god, som alltid och jag åt som alltid annars på julen för mycket mat :(
Tyvärr så fick jag en hemsk huvudvärk och gick och lade mig en stund och vilade..
Det som var allra mysigast med julafton var att träffa Amanda & Alexander, har inte träffat de på flera månader, vilket är jätte trist. Ska upp till dem i Helsingborg på måndag eller tisdag och ska även fira in det nya året tillsammans med massa Helsingborgare, trevligt trevligt, antagligen så följer även älsklingen med, massor med mys på det!

Nu ska jag inte skriva mer för idag, kanske kommer det ett inlägg imorgon, kanske inte.. Får se hur dagen ser ut!

PUSS
Hannah Helldén

21 December 2008

Goddag, idag är det söndag.
En rätt tråkig dag egentligen, men så har det alltid varit. För övrigt så har helgen varit underbar.
I fredags var det skolavslutning och jullovet började..  såå skönt med lov, äntligen.

Efter skolan gick jag och älskling ner till stan för att handla julklapp till mig (A) , han hade tidigare sagt att jag var tvungen att följa med för att det skulle bli rätt storlek och jag var ju inte alls nyfiken eller så.. Not! JAG VAR SUPER NYFIKEN. Och när vi gick in på valen så styrde han våra steg mot Guldfynd och han berättade att jag skulle få en ring :) Eftersom jag önskat mig, ni skulle bara veta hur glad jag blev :)
Men när han visat mig den och vi skulle fråga efter min storlek så hade de inte den, då blev jag lite ledsen :( 
Så då hittade vi en annan som också var super vacker, men den fanns heller inte i min storlek. Så vi beslutade oss för att kolla i Malmö istället och igår när vi var i Malmö och handlade julklappar så hittade vi samma ring som vi kollat på i fredags och den passade! Jippi! Så glad jag blev :)

Igår hade Mikael & jag 16 månader tillsammans :) Älskar verkligen dig älskling, ända ut i fingerspetsarna och mycket, mycket mer! Du är UNDERBAR!

Förövrigt så hittade jag klappar till Maija, Julius, Amanda & Alexander :)
Bara de vuxna kvar nu + älskling och vänner såklart! :)
Haha, men det fixar jag! :)

Idag ska jag inte göra så mycket, typ vara hemma och umgås och så..
 Ikväll ska jag till Emma, ska nog övernatta där med. MYS på det! :)

Imorgon bär det av till Danmark och julmarkanden på Tivoli med familjen.
Lägger antagligen in foto på det imorgon kväll eller på Tisdag förmiddag innan jag umgås med Mikael.

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att avluta detta inlägget...

PUSS
Hannah Helldén.


17 December 2008

Godkväll!
Just nu är jag en usel bloggare, har inte skrivit ett enda blogginlägg på 10 dagar. Hemskt! Men nu har det iallafall hänt roliga saker sen jag bloggade sist.

Vi börjar med onsdagen den 10 december redovisade jag, Joakim & Linnea vårt arbete om 2-3 åringars utveckling och till vår hjälp hade vi min lillebror Julius som demostrerade och charmade alla, betyget på arbetet och redovisningen blev iallafall MVG, blev väldigt nöjd med det!

Och sen i lördags, den 13 december fyllde min lillebror Julius 3 år, så vi hade kalas och åt god mat och tårta, trevligt trevligt! Vi var också och kollade på min syster som hade uppvisning på skridskorna och det visade sig att hon verkligen är duktig, blev väldigt imponerad!
Dagen därpå var jag och Maija uppe hos min pappa och julbakade tillsammans med Jannicke och hennes brorsdotter Dessie, massor med pepparkakor och lussebullar blev det iallafall. Och väldigt gott var det också! Kvart över 4 tog jag bussen ut till Mikael och övernattade även där tills dagen efter! Mys på det!

Skolveckan har varit helt okej, inte så många lektioner. Och imorgon har vi enbart två lektioer och på fredag 1-3, sen är denna terminen slut.. Det har verkligen gått superfort! Känns inte alls som att jag gått i gymnasiet så länge! :O

Nu ska jag asluta för denna gången. Lovar att det inte ska gå 10 dagar innan nästa inlägg..

PUSS
Hannah Helldén

7 December 2008

Hejsan Hoppsan!

Nu är klockan mitt i natten igen, suck. Dagen och kvällen har spenderats tillsammans med Linnea, väldigt mysigt. Måste göras oftare! Vi har kollat på 3 filmer: Sällskapsresan: Snowroller, Sällskapsresan: SOS, Sällskapsresan: Golfaren, väldans bra må jag säga.. Men tyvärr så missade jag slutet på den sistnämda eftersom jag somnade :/ Var jättetrött och det gick verkligen inte alls att hålla upp ögonlocken, jag försökte.. men det gick ej. Kl 10.30 slutade filmen och då ringde Linnea hem, så hämtade hennes pappa henne, tror inte att jag var så roligt sällskap den sista halvtimmen, tyvärr..

Gårdagen var också helt okej, väldigt mysig om inte annat. Hämtade lillebror på dagis vid tre tiden, sedan gick vi till biblan och lånade ett par böcker, lillebror hittade en om dinosaurer som han ville låna, så det fick han.. snäll som jag är. Efter det gick vi en runda på stan, (BR) och så köpte vi en glass på Tasty House, vilket alltid är gott! Jag tog en chokladkula och lillebror en Regnbågskula. När vi ätit upp glassen så begav vi oss till bussen, som vi fick vänta på i nästan 10 min eftersom vi var lite tidiga och bussen lite sen. När vi sedan kom hem så var det bara mys och trevligt sällskap som väntade, vi åt middag och lite så, sen kollade jag och Björn på Idol, där Robin för övrigt åkte ut.. Alltså blir det Alice och Kevin i finalen nästa Fredag, som Kevin kommer att kamma hem, han är bara så....bäst! Efter idol kollade vi lite på Fredag hela veckan och efter det kollade vi på skräckfilmen "Barnhemmet" som bara var sååå jädrans bra! Måste verkligen se den igen, sen en dag. Någon som vill göra mig sällskap så är det bara att säga till! :) När filmen var slut så pratade vi lite och sedan gick jag upp och satte mig här en stund och sen stängde jag ner och somnade, kändes som att somnade så fort jag lade ner huvudet på kudden, var verkligen trött. Känner att det kommer att vara likadant idag, när jag väl sitter upp och gör något så är jag "hur pigg som helst" men så fort jag lägger mig ner och släcker så somnar jag "hur fort som helst"!! Haha, rätt kul faktiskt!

Imorgon (idag, eftersom klockan är över 12) är det söndag och då vet jag inte vad som kommer inträffa, ska iallafall upp till pappas lägenhet och kolla upp någon adress som de ville ha reda på (de är i kristianstad så de kan inte kolla upp det själv) efter det ska jag hem, plugga lite engelska tror jag, även lite matte tror jag.. kanske kommer älsklingen hit också, får se vad vi bestämmer.
Nu ska jag inte blogga mer förinatt, kommer nog ett inlägg senare när jag sovit och pluggat lite. Får se om jag har lust!

Så älskling, nu fick du ditt inlägg. Nöjd? Onödig information, men du ville att jag skulle uppdatera!

PUSS
Hannah Helldén ,

bara för att jag ler är jag inte lycklig ,

RSS 2.0