31 Augusti 2008

Godkväll bloggen!
Idag har vi varit på kalas i Önnarp, min morbrors fru fyller år idag och bjöd på mat och så.
Det var rätt mycket folk och vi hade det rätt trevligt..!

Idag har jag också varit nere i stan och handlat det nyaste The Sims spelet, The Sims 2: Livet i lägenhet! Riktigt kul var det och massa nya och roliga saker fanns det att pynta sina hus eller lägenheter med :)

 

Kanske sätter mig och spelar det en liten stund sen. Nu ska jag iallafall ner och prata lite med min underbara mamma.

Hoppas att alla haft en bra och lyckad helg, för det har iallafall jag.

Älskar dig Mikael, du är underbar, finns ingen som dig!


PUSS. Hannah Helldén.

28 Augusti 2008

Godkväll kära läsare! :) 
Dagen har varit helt okej, massa spring i alla trappor idag.. igen!

Idag har vi haft massa olika lektioner, men dock så blev vår naturkunskap inställt så vi hade en lång dryg rast, som varade i 2 timmar och 25 minuter, och under den tiden hann jag, Linnea och Sandra göra en hel del, äta pizza, gå till yallayalla, hem om till mig, in om til matsalen, ner till torget och handla kaffe till Sandra, in på saffran och sedan tillbaka till skolan och vår lektion som då var Mentorstid, som var rätt trist.!

Sedan efter skolan så umgicks jag med min kära Emma och vi sjöng vårt ÄLSKADE singstar, och vi ägde.. som alltid annars! ...Annars har jag inte gjort något idag, umgåtts lite med min underbara mamma också :) alltid trevligt!


Imorgon är det Palmfestivalen, och dit ska jag gå en runda med min älskade pojkvän <3<3 Som sedan också ska sova här hos mig! :) Vilket jag tycker om, jättemycket! :)

Men nu ska jag iallafall dra mig, är lite smått trött och ska upp i tid imorgon!

PUSS. Hannah Helldén.

24 Augusti 2008

Goddag kära läsare!

Idag händer inte så speciellt mycket, eller jo förresten. Om en stund ska jag klä på mig och bege mig till bussen som ska ta mig ut till Dalabadet och Kajsa som jag ska umgås med tillsammans med Frida och Maja. Egenteligen skulle Linnea, Vevve och Nattie också vara med men de kunde inte idag, pga andra aktiviteter. Men vi får det nog trevligt ändå, vi fyra!

Helgen har varit helt underbar, eller iallafall Fredagen för den spenderades tillsammans med Älsklingen.. Halv åtta satt vi på biografen i Trelleborg och tittade på Arn, filmen var riktigt bra och jag ska nog lätt köpa den när den kommit ut på DVD. Ska nog också ner till stan och köpa ettan sen en dag, när jag har pengar... För just nu har jag ont om det, presenter som ska betalas hit, mobiler som ska betalas dit. Men men, det löser jag :)

Igår jobbade jag, men gick dessvärre därifrån redan klockan 8 pga illamående, magont och huvudvärk.. Full rulle var det också hela tiden och där var jättevarmt, men de 4 timmarna jag var där gick det jättebra och vi fick mycket gjort :) Jag gillar verkligen mitt jobb och folket där!


Nu vill jag att alla som läser min blogg regelbundet kommenterar, så att jag kan få veta vem ni är! :) Tack på förhand!


Dessa rosor fick jag av min älskling i Onsdags när vi firade 1 år tsm.
Det underbaraste året i mitt liv, och precis som det stod i kortet jag fick av honom
"tack för det första året, hoppas det blir fler"
Älskar dig något så extremt Mikael Bruun..!


PUSS. Hannah Helldén.

20/8-08

HEJSAN SVEJSAN :) Nu är jag hemma igen, efter min andra dag i skolan. Dagen har varit helt okej, vi gjorde inget speciellt, vi kollade mest runt och så. Vi fick också våra skåp idag, och jag har ett litet skåp som verkligen är liitet.
Men det är helt okej för mig. Skolan är rätt stor, så det är rätt lätt att gå vilse.. Och gissa vad jag och några andra tjejer gjorde idag, vi gick vilse två gånger och det var lika pinsamt varje gång.. men men, det är sånt man får bjuda på xD
Vi åt också i skolans matsal idag och det var helt okej, maten var god... Men besticken gömde sig för oss :/

Och nu sitter jag här, Mikael kom för en stund sen och nu spelar han lite x-box medans han väntar på att jag ska blogga klart! Imorgon kvart i nio är det samling och kl nio går bussen som vi ska åka med, dit vi nu ska..

Idag är det min och Mikaels 1 årsdag, en underbar dag! Grattis till oss & jag älskar dig så himlans jätte mkt <3<3

Kanske lägger in ett inlägg senare idag, vi får se. Men nu ska jag ta och umgås med mitt hjärta.



PUSS. Hannah Helldén.


19 Augusti 2008 / SKOLSTART!

Hejsan Hoppsan. Här sitter jag, har precis städat på mitt rum. Dammsugit och moppat golvet också! Riktigt stolt är jag :)

Idag var det min första dag på SSG (söderslättsgymnasiet) , skoldagen började 8.30, men jag och Linnea var där i god tid innan.. För att försäkra oss om att vi inte skulle komma försent, pinsamt om vi kommit in där försent på våran första dag! Haha..
Vi gjorde egentligen inget i speciellt idag, kollade runt lite och fick våra koder till matsalen.

Sedan fick vi lite information angående vårt inskolningsläger som de så fint kallar det :) Vi ska tydligen, tor-fre åka iväg med vår nya klass och våra lärare till något hus där vi ska övernatta och umgås. Vi ska också göra olika övningar, paddla m.m. Så det kan nog bli trevligt! 

Imorgon ska vi bara vara i skolan mellan 9-11.30, måste kolla med Mikael när han slutar imorgon.. Eftersom det är den 20 Augusti 2008 imorgon, vilket betyder att det är min och Mikaels 1 års. dag :) Jag vet inte vad vi ska göra imorgon, får hoppas att han har planerat något, han ska iallafall sova här hos mig, det har vi redan bestämt!!

PUSS. Hannah Helldén!

12 Augusti 2008

Hejsan.
Usch vilket trist väder vi fått idag, det bara regnar och regnar,
men samtidigt som det är trist så är det ändå på ett visst sätt skönt.
Dagen är som gjort för att bara slappa och kolla på film och umgås med familjen som snart kommer hem från dagis och arbete.
 
Idag har jag inte gjort så hemskt mycket, varit nere i stan och hållt Emma i handen undertiden hon blev tatuerad, när hon var klar så gick hon tillsammans med sin mamma och två andra för att äta lunch så jag cyklade hem, och nu sitter jag här, iklädd mysdress och äter lite lunch, Sparrissoppa och knäckebröd eftersom det sägs vara bra för magen.  Och eftersom jag var dålig igår, så vågar jag inte äta något annat.. Och dessutom så kan sparrissoppa vara riktigt gott, iallafall när man är sjuk :)



Nu ska jag äta vidare och sedan sätta mig tillrätta och läsa lite i den nya boken som jag köpte innan idag nere i stan, den heter "Tillsammans".. Och har fått väldigt bra kritik!

Hörs kanske senare..!

Puss. Hannah Helldén

du vet att du betyder allt för mig...

Varför envisas så många människor med att vara elaka och mobba/reta andra personer?

Även detta är ett ämne som jag bara är så himla trött på. Vart är världen egentligen påväg?
Visst, att retas och vara ovänner ligger i människans natur, men ibland.. nej, det är nog fel ord. Oftast så går det överstyr, folk mobbar varandra, kallar varandra saker som de inte vet någonting om och vidare..
Liksom visst, när man var liten sa man saker till varanara, men det är ju ingentling om man jämför med vilka ord som kommer ut ur ens käft nu förtiden och speciellt i tonåren.

Nu, får ni absolut inte tror att jag sitter här och tror att jag är perfekt för det är jag verkligen inte, långt ifrån!

Men jag tycker, precis som många andra människor att vi borde sluta med att kalla varandra saker, hitta på falska rykten och massa andra saker.. Är det inte bara så otroligt omoget,egentligen?

Som på Liljeborgs skolan, där jag gick i tre år, där var alla elaka mot varandra, folk sa saker till andra folk som de inte ens kände, kanske bara kunde namnet på om ens det. Många av det gjorde det, för att det var statushöjare, tror jag.
Man var cool om man vågade säga saker som hora, slampa och luder till andra tjejer som kanske bara gick förbi. Men egentligen, hur cool är det på en skala, är det inte bara helt idiotiskt och fegt! :/

Ännu en gång måste du rätta mig om jag har fel!!

PUSS. Hannah Helldén


Vad har ni egentligen emot handikappade?

Detta är ett ämne som jag är väldigt väldigt  trött på, varför känner så många människor på denna jorden avsky mot handikappade? Det är ju inte deras fel att de ibland inte ser ut som de flesta utav oss andra.
Men de är precis som vi, de är normala, precis lika normal som en person som kan läsa, skriva, prata, gå, springa, hoppa korrekt.
Alla är vi precis lika mycket värda, det spelar väl ingen roll om man är vit, svart, gul eller grön, har blont, brunt,svart, blått eller rosa hår.

Så sluta med detta, behandla alla andra precis som du själv vill bli behandlad.
Många handikappade kan också vara mycket roliga och ha humor, de flesta av dem har faktiskt jättebra humor.!
Som en kille som jag känner, han är 17 år gammal, alltså född 1991 och han föddes med ett handikapp, men han är hur rolig och trevlig som helst.

Så sluta se ner på de som NI inte tror är som oss som, för det är de.. Om inte så mycket bättre än oss "normala" som ni kallar oss!

Rätta mig om jag har fel!!

PUSS. Hannah Helldén.

10 Augusti 2008 / normal tid för ett blogg inlägg!

Godförmiddag!
Idag har jag inga planer alls, vet inte alls vad som ska hända idag. Mamma tyckte att jag bara skulle vara hemma och umgås med de idag, så får se hur jag gör.. Någon som har något annat förslag?

Idag har jag två ämnen att ta upp och har
valt att dela upp de i två olika blogginlägg..

1) Varför har äcklas vissa folk av handikappade personer?  
2) Varför envisas så många människor med att vara elaka och reta/mobba andra personer? 


/ Hannah.

10 Augusti 2008

Hejsan. Jag vet, klockan är mitt i natten. Men jag är inte trött, vill inte sova än!

Idag har jag inte gjort så mycket, det har varit en helt okej dag. Klockan 12:40 träffade jag Emma i stan och vi gick för att fika, det blev en latte på systrar & bönor idag igen, men det är gott :)
När vi fikat klart så gick vi en runda på stan och kollade på kläder och andra saker, bla roligt folk!
Haha, det är verkligen kul att kolla på andra när man är på stan och det slutade med att vi studerade folks byxor :)
Emma inhandlade förresten ett par mörka jeans från Vero Moda idag, de var jättefina och hon blev plötsligt 500 kr fattigare och då skrattade jag åt henne! <3

När klockan började ticka mot 4 så begav vi oss mot jobb, på jobb gick det jättebra och allt flöt på helt underbart! Hundraarton stycken pizzor blev det idag, rätt lite om man jämför med andra helger, men i och för sig så har folk semester och andra grillar och så, och då blir det inte lika mycket kunder hos oss.
När vi var klara för dagen och klockan var runt 22, så satte jag mig på min cykel och cyklade hem och nu,
nu sitter jag här, snart 4 timmar senare.. Och jag är inte trött, jag lovar! :)

Vi hörs senare, när jag somnat och sedan vaknat igen. Hah!

Puss Hannah Helldén.
 

Mikael , jag saknar dig!


10 dagar kvar.. (någon mer som tycker som jag?)

Idag är det 10 dagar kvar på mitt sommarlov, känns som att det var igår vi hade skolavslutning med alla tårar och gråten.
Men det var snart hela 2 månader sedan, 2 måndader sen man såg sin klass, klass 9:1 D tillsammans, kanske för sista gången.

Nu om 11 dagar så är det inte klass 9:1 D som jag kommer möta i klassrummet, utan en helt ny klass på en helt ny skola.
Jag ska börja första ring på Gymnasiet, och det känns rätt bra.
Lite nervös är jag nog, men det ska bli skönt att få en förändring i livet, vi har ju ändå liksom gjort nästan samma sak, dagarna i ända nu i 3 år på högstadiet, på Liljeborgskolan. '
Visst det blir 3 år på SSG med, men det blir 3 år så olika varandra, kurser som avslutas och så.. Jag ser verkligen fram emot att börja skolan igen, det ska bli trevligt! Ngn mer som tycker som jag?

None


Nej, nu ska jag gå ner och fixa med den sista maskinen tvätt för idag, som jag lovat mamma att göra. Vi hörs antagligen imorgon förmiddag innan jag sticker ner till stan och träffar Emma en stund innan jobb.

Puss Hannah Helldén!

(L)  dig MIKAEL ..

8 Augusti 2008

Hejsan! Jag vet att det var jättelänge sen jag skrev sist, men jag har inte haft någon lust att blogga nu under sommaren, vet inte riktigt varför, men det har bara blivit så.
Veckan har varit full av saker att göra och därför har jag inte hunnit blogga.

Mån: Var i Lund och gratulerade min kusin som fyllde 15 år.

Tis: Tillbringade jag mestadels utav dagen nere på jobb och jobbade, sedan umgicks jag med Emma. Påvägen ut till Emma så stannade min moppe och slutade att fungera. 

Ons: Träffade Mikael vid halv 12 tiden utanför Hansen's där jag senare skulle gå in och berätta om min moped. De bad mig att komma ner med den så skulle de undersöka den och se vad som var fel. Umgicks sedan med Mikael och senare på kvällen körde jag och min morbror ner till Hansen's med min moppe. När vi var tillbaka där hemma så cyklade Mikael och jag hem till min pappa där vi stannade en liten stund och när vi varit där cyklade vi hem till honom i Skegrie där vi övernattade till igår (Torsdag)

Tor: Igår vaknade jag upp i Mikaels famn, åt frukost, umgicks och så sedan vid 2 tiden cyklade jag tillbaka till stan och körde in om Hansen's och lämnade min service bok, som David i verkstaden behövde. Sedan cyklade jag hem igen. Lite senare på eftermiddagen satte jag mig igen på min cykel och cyklade till stan tillsammans med min mamma och mina syskon, min mummu var också med men cyklade vidare hem när vi kom till stan. I stan handlade vi present till en annan kusin som fyllde 26 år igår, skriver inte vad vi handlade om hon kanske skulle få syn på min blogg, vilket jag dock inte tror.. Men ändå!

Fre: Ja, det är idag. Idag har jag inte gjort så mycket, umgåtts med mina syskon. Varit och handlat cirkusbiljetter till cirkusen som är ikväll, det blir jag och Maija som går, Julius får stanna hemma med mamma och Björn.

Så, som ni ser så har jag inte haft så mycket fri tid, och den fria tiden har jag inte velat spendera på att sitta vid datorn..

I helgen vet jag inte vad som händer, men antagligen blir det något trevligt :) Skriver mer när jag har tid och lust, kanske redan imorgon! Eller kanske ikväll, efter cirkusen.

Älskar dig Mikael! <3<3

Puss Hannah Helldén.

Jag blev utmanad!

Jag är utmanad av: Sofia, souffi.blogg.se




Tre saker jag gör när jag vaknar:
Stänger av larmet på min mobil.
Äter frukost.
Klär på mig.




Tre saker jag måste ha under dagen:
Solglasögon.
Vatten.
Sällskap.



Tre personlighetsdrag på mig:
Underbar
Trevlig

Omtänksam / Linnea.



Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
Umgås med vänner
Umgås med min pojkvän
Sjunger (när ingen hör på)


Tre saker jag är rädd för:
Åska
Insekter
Kärlek (ibland)



Något jag drömmer om:
Ett långt och lyckligt liv med en stor och fin familj)


Tre personer jag utmanar:
Veronika, verothie.blogg.se
Kajsa, kajsen.blogg.se
och den som vill..


RSS 2.0