Första December = Första advent!

God förmiddag!
Idag är det den första december vilket betyder att det är den första advent också, mys på det!
24 dagar kvar till julafton... LÄNGTAR! Gårdagen spenderades såklart med Emma, väldans trevligt...
Vi borde umgås oftare, vi måste börja umgås oftare!



Idag vaknade jag kl 10 och såg att Emma redan satt vid sin dator, så jag tänkte inte vara sämre,
så jag tog min dator och spelade The Sims vad jag tyckte var en liten stund,
som visade sig vara lite mer än en timme, tiden går verkligen fort när man har roligt...
Har inte spelat det på säkert 2-3 månader, eftersom jag varit av med skivan :/



I eftermiddag när jag kommit hem till mamma igen,
så ska hela familjen ner till stan och gå på den årliga julmarknaden i Trelleborg, mys på det!!
Älskar marknader, speciellt nu i juletid!

Endast 24 dagar kvar och jag har inte inhandlat en ända julklapp än, måste börja med det senast nästa helg..
För jag vet hur det brukar bli.. förra året skjöt jag fram det, imorgon, i övermorgon, till helgen, nästa vecka.. och så får det inte bli i år, för då står jag där den 22 och stressar och hittar inte det jag egenligen vill hitta och så..
Så redan nu i veckan ska jag inhandla den första!



Nej, nu ska jag säga till Emma att jag är hungrig och att vi ska ner och äta frukost! :)

PUSS
Hannah Helldén.


h <3 m

30 November 2009

Hejsan Hoppsan! Klockan är mitt i natten och jag är inte ett dugg trött, umgås med underbaraste Emma ikväll.
Under kvällen har vi lagat middag, ätit den, diskat, sjungit singstar, kollat tv, ätit chokladpudding, suttit vid vars en dator, kollat film, en till film.. En helt underbar kväll alltså! :) Och än är den inte slut! Alltid lika trevligt när jag umgås med min Emma.

Gårdagen var också helt okej, piercade mig i överläppen kvart i 3, blev mycket fint :) Så är väldigt nöjd! (samma ställe som för ett år sedan) Kvällen spenderades med Pära, Linnea, Kamph, Sara och en andra massa tjejer, trevligt trevligt!










, jag älskar dig flera varv
runt jorden och tillbaka, älskling!



25 November 2008

Godkväll! Jag vet inte vad det är med mig, men jag har blivit usel på att blogga.. det går nästan en vecka mellan varje tillfälle och det är katastrof. SUCK! Men jag har faktiskt en förklaring till varför det blir så sällan och det är SKOLAN som är det stora problemet, massor att göra och det hela tiden, men jag försöker iallafall blogga minst en gång i veckan :)

Helgen har varit bra, var på gåsamiddag i lördags hos Mikaels morföräldrar, trevligt trevligt och väldit GOTT också må jag säga, har aldrig ätit gås förut.. så det var första gången! Sov också hos hjärtat mitt den natten, Mys på det!
Fredagen och Söndagen spenderade jag tillsammans med min familj, hemma och tog det lungt, vilket kan vara väldigt skönt och avslappnande ibland..

Igår morse när jag vaknade så kände jag, "idag ska vi ha idrott, och det ska faktiskt bli riktigt kul" (i vanliga fall så står jag helst över), men den tanken krossades snabbt när Linnea sen berättade att idrotten blivit inställd pga att vår idrottslärare var hemma med vård av sjukt barn.. Men resten av dagen var helt okej, hade lite huvudvärk, inte hela tiden.. men från och till, så det var skönt.. Fick också reda på vårt prov angående befruktning, graviditet, abort och missfall och jag fick MVG, Jippi! Under lunchen, som var suuper lång igår umgicks jag med Linnea, Jocke och Hampe, vilket var mycket trevligt eftersom det är mycket trevligt folk :) STORA KRAMAR TILL ER!  Vi gjorde inget speciellt utan satt mest och snackade och tjafsade, bråkade lite också men såklart inte allvarligt.. Fick en viss person att rodna lite sådär jättemycket, jag nämner inga namn  *host* LINNEA *host* .. Efter skolan var jag bara hemma och umgicks med min familj och pluggade lite matte och uls (prov på torsdag, önska mig lycka till)

Idag hade vi matteprov, och det kändes som att det gick superbra det med, så får se vad jag får för resultat när vi får tillbaka det nästa vecka.. Jag hoppas att det gick bra! F.ö så har dagen varit helt okej rolig, fast mindre roligt var det när jag upptäckte att jag glömt mitt pennskrin hemma, SUCK!!! Efterskolan har jag pluggat lite till uls och lite engelska, har också varit och handlat med min mamma <3<3<3 på citygross, väldans trevligt att spendera lite egentid med henne inbland..

Morgondagen ser rätt ljud ut, endast 3 lektioner, rätt lagom. Efter skolan ska jag hem till min Älskling och umgås och även sova där, väldans väldans mysigt & underbart. Imorgon så SKA jag vinna över dig på Skitgubbe, jag Måste! :|

Nej, nu ska jag inte skriva mer.. kanske tråkar ut er då med mitt trista liv (det händer verkligen inget kul nu, måste vara vädret)

På fredag ska jag pierca mig, JIPPI! Endast 3 dagar kvar! TACK Linnea för att du följer med mig dit!

PUSS
Hannah Helldén

jag vet att jag förlåtit dig förr, men jag kan inte göra det igen,
det svider att säga det, men jag kan inte....

21 November 2008

Goddag Goddag! Eller rättare godnatt, kanske passar bättre.. Aja, stunt samma.
Kl är snart halv tolv och jag är inte trött ännu, suck. Jag vill sova, så att det snabbare blir Lördag, fast egentligen vill jag inte att helgen ska ta slut, för jag orkar inte med skolan... Det är bara så himlans trist just nu, händer inget speciellt, inget kul.  Men iallafall!

Dagen har varit helt okej, som oftast alla andra dagar också. Först var jag i skolan till lite över elva, sen stack jag till mammas jobb och var där i ca 2 timmar och eftersom de hade så mycket att göra så kände jag att jag kunde vara snäll och hjälpa till, och det uppskattades mycket :) När jag sedan skulle cykla där ifrån igen så upptäckte jag, när jag kom ner till min cykel att jag glömt att låsa den innan jag gick upp och att den alltså stått olåst i ungefär 2 timmar, snacka om att jag hade tur.
Men iallafall, när jag sedan kom hem så pratade jag lite med min morbror som kommit till oss för att hälsa på och fixa en sak hemma hos oss, så frågade han om jag ville hjälpa honom, så jag gjorde det. Skyfflade lite sten, eller lite var det ju iofs inte, om jag inte minns fel så tror jag att det var 100 000 kilo sten ;) Så antagligen kommer jag att ha träningsvärk som bara den imorgon, men men.. Det är sånt man får ta. Men känner iallafall att jag gjort något vettigt idag!
Efter jag hjälpt honom så pluggade jag matte och engelska, så slipper jag göra det resten av helgen. Skönt!

Imorgon ska jag på Gåsamiddag hos Mikaels morföräödrar, mycket trevligt kommer det nog att bli :)

Idag, om exakt en vecka så ska jag pierca mig igen! Jippi! :)

Nu ska jag inte skriva mer för denhär gången, vi hörs en annan dag.

PUSS
Hannah Helldén.

Grattis Frida på födelsedagen! :)

18 November 2008

Godkväll! Jag vet att jag just nu är världens sämsta bloggare och att jag bloggar allt för sällan, men jag har så fruktansvärt mycket i skolan att jag varken orkar eller hinner blogga just nu. Man pluggar till ett prov, skriver provet och sedan är det bara att börjar plugga på nästa, och matten där vi hoppar fram och tillbaka, fram, fram, bak, fram osv, hon kan verkligen inte bestämma sig om vad vi ska jobba om eller när, så det är lite stress i skolan för tillfället.

För övrigt så har dagen varit helt OK, började skoldagen med att kolla på en helt meningslös film, suck. Sedan fortsatte den med lunch, matte och engelska. Eftermiddagen har för de mesta spenderats åt plugg, plugg och plugg.

Igår fyllde pappa 1 år äldre och blev alltså 38 år, grattis på dig. Var uppe igår och umgicks, åt middag och tårta och så, mys på det. Sedan vid nio kollade jag och Jannicke på CSI, där Warrick för övrigt dog av ett skott i halsen, som hans chefs chef avfyrade, grät en liten skvätt då..

Nu ska jag snart lägga mig ner och sova, och trängas med min älskade lillasyster som envisades med att hon skulle sova tillsammans med mig i min säng inatt, så det fick väl gå :) Alltid mysigt att ha sängsällskap..
På torsdag har hjärtat och jag varit tillsammans i 15 månader, för er som inte visste eller för er som glömt bort hur länge det faktiskt är.. Men 1 år och 3 månader är just vad det är! Älskar verkligen MIN Mikael Bruun.

Var förresten nere på vår läkarmottagning idag och bokade tid för allergiprovtagning...igen, suck :( Hoppas att det visar något denna gången, annars blir jag galen.. för det kan inte vara normalt att bli helt snorig och att det kliar i ögonen så fort man är i närheten av pälsdjur eller ja, speciellt katter. Så ska dit den 8 december, kl 08.50..

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag ska pierca mig igen, JIPPI! Någon som vill följa med mig dit?

Nej, nu ska jag faktiskt avsluta detta inlägget och strax stänga av min dator ska bara kolla lite saker först..
Imorgon har jag prov, i arbetssätt och lärande, angående befruktning, graviditet, abort, förlossning osv osv osv.


PUSS
Godnatt!
Hannah Helldén.


13 November 2008



Jag och Mikael på hans 18-årsdag. (ignorera min blick, ser helt död ut)


Hejsan Hoppsan!
Det är helt otroligt vad tiden går fort nuförtiden, liksom som nästa Torsdag, om en vecka har Mikael och jag varit tillsammans i 15 månader och det är väldigt lååång tid. Och fast att det har gått så pass lång tid så är jag fortfarande som NYKÄR. Vissa kanske tycker att det är tramsigt att jag fortfarande är sån efter så pass lång tid, men jag kan inte hjälpa det och även om jag kunnat hjälpa det så hade jag nog inte gjort något åt det, för det är mysigt att vara NYKÄR!
Och kärleken jag känner för honom, den är bara sååå extremt stark! Visst har vi haft svåra stunder vi med, även fast det inte varit många så har det ändå funnits och jag tror att det är just det som behövs för att bygga upp ett stark och seriöst förhållande.

Över till det jag egentligen skulle skriva om, under bara en dag har jag kännt massa olika saker, jag har både varit stressad, nervös, irriterad, rädd, glad, trött och ännu mer stressad.
Ni som säger att Barn och Fritid är den slappaste linjen på hela Gymnasiet så ska ni veta att ni har HELT fel! Just nu, har jag massor som ska göras, bla prov, inlämningar och läxor... Säger bara USCH och FY till alla de fördomar som vi allihopa idag har, det är ju hemskt så mycket fördomar ungdomar och vuxna på SSG har!

Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att plugga matte, utan att förstå, plugga matte och äntligen förstå lite iallafall och plugga till Barn, kultur och Fritidsverksamhets provet som vi har imorgon bitti kl 8. Även om jag inte pluggar så hemskt mucket på det så känner jag mig ändå ganska säker på det, så det ska nog gå fint.

Nej, nu ska jag ner och umgås med mina föräldrar.
Ha en fortsatt trevligkväll och till er som spelar wow (ifall det är någon som spelar wow, som även läser min blogg) Hoppas att ni tröttnar på den nya expansionen snart igen (som kom ut inatt) eller att det helt plötsligt slutar fungera!

PUSSPUSS
Hannah Helldén

Ja, jag Hatar WOW!











10 November 2008

Godkväll!
Sitter här och har precis kollat lite på min blogg och den är verkligen tråkig, jag menar med designen och så.. men jag vet inte hur jag vill ha det eller hur man gör det! Så det får väl vara som det är, tills det kanske inom tid ändrar sig själv vilket det antagligen inte kommer att göra.

Dagen har varit helt okej, Måndag v.46 vilket betyder Öppningsdagen för Mångfaldsveckan!
Onsdag och Torsdag kommer vi i MFG att göra workshops tillsammans med SSG's alla tvåor på skolan och deras mentorer, första dagen alltså på Onsdag blir det tillsammans med St: Nikolaj och på Torsdag blir det med eleverna från Bastionen. Tror att det iallafall kommer att bli mycket trevligt :)

Ja, tillbaka till idag, Måndag!
Kl 12 idag gick starten av för MFG-veckan och på scenen hade vi Behrang Miri, en rappare från Malmö som kom till Sverige 1987, då 3 år gammal från Iran som då krigade mot Irak. Han vill precis som vi i MFG förminska folks fördomar, kanske rent av få bort fördomarna från våra hjärnor. Vi vill också att alla ska kunna leva med alla, det spelar ingen roll om man är "svensk", iranier, alban, bosnier, arab, rysk, engelsk, afrikansk eller.. ja, ni fattar nog! ALLA ÄR LIKA MYCKETR VÄRDA!



Om ni vill veta mer om honom, så kolla gärna in hans hemsida: http://behrangmiri.com eller om ni vill lyssna på hans musik så kolla gärna in http://myspace.com/bahrangmirimiddleeast

PUSS
Hannah Helldén.

9 November 2008

HEJHEJ!
Jag vet att jag varit världens sämsta bloggerska nu i nästan 1 månad, men jag har inte haft lust till att blogga och jag har haft fullt upp i skolan, varit på semester och liknande, men nu tänkte jag iallafall försöka vara lite flitigare..

Egyptenresan i det stora hela en bra semester men mot slutet alldeles för lång.
Vi gjorde lite blandade saker på resan men en normal dag såg ungefär ut såhär:

1. Vakna och klä på sig, runt 8
2. Gick till stranden och solade, badade och tog det allmäntlungt, runt 9.
3. Sedan gick vi och åt lunch, på hotellet :/ runt 2 tiden.
4. Efter det gick vi oftast till någon utav hotellets pooler, halv 3-3 ungefär. 
5. När vi busat, badat och solat lite till så gick vi tillbaka till hotellet för att duscha och klä oss inför kvällen, runt 5. 
6. Sedan när det var gjort gick vi ner till stan för att hitta någonstans att äta, kl 7. 
7. När vi sedan ätit så gick vi och kollade i affärerna och SHOPPADE en massa bra saker :) 
8. Såklart, blev vi efter några timmar trötta i fötterna så då gick vi tillbaka till hotellet, runt 11. 
9. och 1 eller 2 timmar senare sov vi!

Såhär såg de flesta av våra dagar ut, men sen så gjorde vi såklart massa andra roliga saker. bland annat...

1. Åkte till en annan "stadsdel" och shoppade lite där (Old Market) också :):)
2. Åkte ut på snorkeltur med en jättestor båt. 

Sedan såklart så fick vi inte uppleva vår semester i enbart lycka, för vissa blev magsjuka, andra skadade sig på annat sätt. Men bortsett från det så var det en toppensemester! 


Påväg

På standen

I matsalen

1 poolen

Sofia, Sabry,Tony, Jag

Maija och vår reseledare Silvia

Namnet på båten vi var ute och snorklade med

Jag och Julius i Röda Havet

Julius och Kerim
(han som gjorde flaskor med motiv av sand)

Det var lite blandade bilder från vår semester i Sharm El Sheikh, Naama Bay, November 2008.

Skriver lite mer senare idag, ska plugga lite matte nu eftersom jag ligget lite efter :/

PUSS
Hannah Helldén.

Älskling, krya på dig! <3





 


RSS 2.0